Kehitimme kulkukoodijärjestelmän. Erittäin varmatoiminen. Kuntosaleille, urheiluhalleille ja mihin vaan!

Virtuaalimedia Finland Oy:n kehittämä kulkukoodijärjestelmä on erittäin varmatoiminen, helppokäyttöinen ja yksinkertainen. Olemme vuosia tilanneet kulkukoodijärjstelmät kolmasilta osapuolilta ja toivomisen varaa on ollut aina pienistä muutoksista sekä luotettavasta soveltamisesta asiakkaan tarpeisiin puhuttaessa. Päätimme kehittää alusta-asti oman © Virtuaalimedia kulkukoodijärjestelmän urheiluhalleille ja kuntosaleille.

Kulkukoodijärjestelmä toimii yksinkertaisesti ja joustavasti eri tarpeisiin: Urheiluhalleilla kuten Teho Sport Areena Seinäjoella, asiakas varaa vuoron ajanvarausjärjestelmän kautta ja mikäli vuoro on varattu kassan aukioloaikojen ulkopuolelle, asiakas ostaa verkkokaupasta kulkukoodin joka lähetetään automaattisesti sähköpostilla maksutapahtuman jälkeen.
Tehosport Padel hallilla Kauhajoella maksaminen on pakollista jo varausta tehdessä ja asiakas saa kulkukoodin sähköpostilla heti varauksen maksettuaan.

Hinnat alkaen:
Basic:
Asiakkaalla valmiina internetsivut sekä verkkokauppa / ajanvarausjärjestelmä.
Tarpeisiisi räätälöity Virtuaalimedia kulkukoodijärjestelmä alkaen hintaan 1500€+alv.
Sisältää koodilukijan ovelle, sähkölukon(karminpuolelle asennettava versio), koodienhallinta ja tarkistus tietokoneen ohjelmistoineen sekä rajapinnan asiakkaan verkkokauppaan / ajanvarausjärjestelmään yhdistämistä varten.

Medium:
Asiakkaalla valmiina internetsivut.
Tarpeisiisi räätälöity Virtuaalimedia kulkukoodijärjestelmä alkaen hintaan 2500€+alv.
Sisältää Verkkokaupan / ajanvarausjärjestelmän, koodilukijan ovelle, sähkölukon(karminpuolelle asennettava versio), koodienhallinta ja tarkistus tietokoneen ohjelmistoineen sekä rajapinnan asiakkaan verkkokauppaan / ajanvarausjärjestelmään yhdistämistä varten.

Koko paketti:
Asiakas tarvitsee internetsivut sekä ajanvaraus- / verkkokauppa järjestelmät.
Tarpeisiisi räätälöity Virtuaalimedia kulkukoodijärjestelmä alkaen hintaan 5500€+alv.
Sisältää internetsivut joita varten keräämme tarvittavat kuvat ja tiedot, Verkkokaupan / ajanvarausjärjestelmän, koodilukijan ovelle, sähkölukon(karminpuolelle asennettava versio), koodienhallinta ja tarkistus tietokoneen ohjelmistoineen sekä rajapinnan asiakkaan verkkokauppaan / ajanvarausjärjestelmään yhdistämistä varten. Varaamme myös tarvittaessa domainin (verkkosivun osoite) ja verkkosivutilan suomalaiselta hosting palvelulta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin selvitetään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva paketti.

Janne Palo
Virtuaalimedia Finland Oy
+358 407553642
info@virtuaalimedia.fi